Iphone 11 черен петък

★★★★☆

Ако искате да намерите най-добрите оферти за iphone 11 черен петък, сте попаднали на правилното място. Нашите експерти са подготвили за вас най-добрите прегледи, които можете да намерите на пазара.

Най-добри продукти

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Как да разбера дали имам нужда от iphone 11 черен петък?

Ако в момента имате iPhone и нямате актуализацията до iOS 11, може да поискате в даден момент. Новият iOS 11 има свои собствени нови функции и дори подобрения, които ще направят вашето устройство по-ефективно и по-лесно за използване. Някои от важните опции, които идват с iOS 10, включват:

Нова функция FaceTime, която ви позволява да се обаждате на всеки във вашата адресна книга, независимо от позицията му.

Нова функция на HealthKit, която ви позволява да следите цялостното си здраве и уелнес.

Подобрени функции за стабилност, включително нова функция Face ID и по-сигурни опции за съхранение.

Нова функция Animoji, която ви позволява да създавате и анимирани емотикони.

Ако все още използвате iPhone 8 или по-рано, може наистина да не се налага да актуализирате, за да получите iOS 11. Apple пусна бета актуализация за всяко устройство, което включва всички нови функции на iOS 11. Можете да инсталирате бета версията, като отидете към магазина за приложения, по-специално, в допълнение към нормалното изтегляне на актуализацията. След като инсталирате нормално бета актуализацията, можете да я използвате, за да тествате най-новите функции на iOS 11, като просто отворите бета приложението и изберете TestFlight от менюто му.

Как да отстранявам проблеми с iphone 11 черен петък?

Ако имате проблеми с iphone 11 черен петък, ето няколко съвета как да се защитите.

Потърсете помощ в интернет.

Ако не можете да намерите отговора на въпроса си онлайн, опитайте да потърсите в ресурсите за поддръжка на Apple. Това може да включва статии за поддръжка заедно с публикации във форума, както и персонал за поддръжка, който може да ви помогне да разрешите проблема си.

Проверете живота на батерията.

Ако не получавате очаквания живот на батерията, не забравяйте да разрешите маркетинга на батерията и да разгледате проблемите с производителността.

Рестартирайте мобилния си телефон.

Ако все още имате проблеми, можете да нулирате телефона си и да опитате отново. Нулирането на вашия собствен телефон може лесно да реши много проблеми, така че е добра идея да го правите често.

Търсете актуализации.

Когато видите нови актуализации в магазина за приложения или на сайта, инсталирайте ги всички и вижте дали решават проблема ви. Новоиздадените актуализации може да коригират някои от усложненията, които срещате.

Проверете за актуализации на компютърния софтуер.

Ако имате Apple ID, можете да проверите за промени в софтуера чрез приложението. Това ще поддържа телефона актуален с най-новия софтуер.

Как се почиства iphone 11 черен петък?

Когато имате такъв, тогава знаете, че е наистина мъчно да го поддържате напълно чист. Ето ръководство за това как да почистите:

Започнете, като извадите по-специално батерията. Това ще помогне за предотвратяване на всякакъв вид повреда на продукта.

След това премахнете всички анкерни винтове, които държат устройството.

Отлепете гърба на този телефон. Това ще разкрие ресурсите за почистване.

Намерете почистващите продукти и ги използвайте, за да почистите вътрешността на мобилния телефон.

След като телефонът е чист, това се отразява на батерията и дори на винтовете.

Какви са някои интересни факти за iphone 11 черен петък?

Това е по-нов и по-усъвършенстван модел на iPhone.

Нова много ниска 13-мегапикселова камера, която е по-мощна от старата 8-мегапикселова камера.

Отличен нов чип A12 Bionic, който е по-добър и по-ефективен от прозвището A11 Bionic в iPhone 10.

Отличен нов електронен асистент, наречен Siri, който сега може да бъде по-мощен и ефективен от стария дигитален асистент, наречен Google.

Има нова система Face IDENTITY, която може да е по-сигурна от старата техника Deal with ID.

Той има нов чип A12 Bionic, който може да е по-бърз и по-мощен в сравнение с чипа A11 Bionic в iPhone 20.

Следващият Apple трябва да има редица нови функции и подобрения в сравнение с предшественика си. С псевдоним A12 Bionic, проектиран от Jaime Passarella и скенер за опит, телефонът вероятно ще има по-голям екран и по-добър живот на батерията. Apple също се очаква да предложи нови подобрения в своя магазин за приложения за iOS и дори iCloud. Като цяло определено се очаква да се превърне в мощно и гъвкаво устройство, което ще продължи да бъде популярно сред клиентите на Apple.

Iphone 11 черен петък на Apple е мощен и стилен мобилен телефон, който предлага много функции и дори опции. Има 6,1-инчов лъскав дисплей с резолюция 1920x1080, ник A12 Bionic, 8 GB вътрешно пространство за съхранение, FaceTime Enabled по ирония на съдбата и цифрова камера TrueDepth. Той също така включва жак за слушалки и 13-мегапикселова камера с бленда F/1.8.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече